Sehnsucht Wish release@Maskinen  in Denmark

 

 

1年目はデンマーク、ベルリンツアー。二年目はオーデンセでレコーディング、今年はデンマークの港町、スペンボーでライブします。

2018.8.7(thu)
op20:00-24:00

place : Maskinen

Entre: 50kr
Medlemmer: 30kr
Betal gerne mere, hvis du hygger dig

Medbring selv alkohol.

Koncerter fra kl. 20.

First Flush

Siden deres debut i 2011 har First Flush udforsket sammenspillets muligheder. Bandets sange er musikalske genresammenstød, hvor autotunede poetiske tekster på dansk møder akustiske instrumenter i utraditionelle sangstrukturer. Bandets udvikling har gennem 4 udgivelser ført dem fra forpustet postpunk og akustiske folkballader til tung trap, og i 2017 udgav de det anmelderroste album ”FUWA”, der bl.a. blev kaldt ”fortryllende grundvoldsrystende” (Dagbladet Information) med ”nogle afsindigt smukke og herligt fremmedartede »rock«-sange” (Berlingske). Albummet præsenterede dem som et risikovilligt moderne rockband med rødder i den skandinaviske visetradition og med avantgardistisk udlængsel. Kvartetten skriver stemningsmættede danske tekster, der stiller grundlæggende spørgsmål om, hvordan man kan formulere sin usikkerhed, sin angst, sine håb og brudte løfter på en måde, så det rækker, mens der samtidigt er tråde til både dansk midsommerstemning og mystikere som Strindberg og Lagerlöf. I foråret 2018 er bandet klar med et nyt album, ‘Spira’.

Sehnsucht

Sehnsucht er et projekt skabt af den Japanske rockmusiker Kousuke Takahara i samarbejde med den danske shoegaze og noise popgruppe Jijikusanda X Bandom.
Sammen skriver de sange på japansk og dansk om længslen mellem venner på hver sin side af jordkloden og om følelsen af at falde frit fra himlen.
Sidste år var bandet i studiet med producer Hasse Mydtskov (Kissaway Trail, Diet, Slaughter Beach, mfl.) og indspillede sit kommende debutalbum, ‘Over The Sea’, der udkommer til efteråret 2018.